Blog Image

Be Robin  - the big bang

  • Emil Muller
  • 18 mei 2024

Het is oktober 2022. Jan en ik – Emil − zitten samen om tafel in mijn huis. We werken dan al ruim een jaar intensief samen. Jan is eigenaar van Van Baas naar Coach en schakelt mij als eigenaar van Mr. Coach regelmatig in voor ontwikkeltrajecten. Samen maken we van VBNC een succesformule-op-maat waarmee we managers helpen op een coachende manier leiding te geven aan hun team(s). Maar we doen veel meer en de naam ‘Van Baas naar Coach’ dekt de lading van ons aanbod niet meer. We keren terug naar de tekentafel.

De rode draad van ons aanbod is duidelijk: wij staan voor groei, voor alles uit jezelf en je team halen wat erin zit. Om die groei te stimuleren is kwetsbaarheid en lef nodig. Ongeacht of je als leider naar coachend leiderschap wilt, persoonlijke groei wilt realiseren of als team beter wilt samenwerken en presteren. 

Met een kopje espresso in mijn hand kijk ik door het keukenraam naar buiten. Een roodborstje vliegt voorbij. Alweer. Ze komt op zoveel dagen voorbij dat ik me onlangs verdiept heb in de symbolische betekenis van het roodborstje (in het Engels: robin). Dit kleine vogeltje staat voor verandering en groei, voor de ontwikkeling van wilskracht en creativiteit, en voor de kracht van passie. Sommigen zien roodborstjes zelfs als een gids naar de magie van het leven. Een behoorlijk gewicht voor zo’n klein ding, maar de overeenkomsten met wat wij willen bereiken zijn overduidelijk. Een nieuwe naam is geboren: Be Robin.

Bij Be Robin word je uitgedaagd om te groeien als mens, als leider en als team. Het doel: meer geluk, succes en voldoening in je dagelijkse leven. Elke training en workshop is nuchter ingestoken, praktisch en gebaseerd op jaren ervaring. Jan weet als geen ander hoe hij van een groep talentvolle mensen een succesvol team maakt. En ik heb een scherp oog voor onbewust gedrag en ben een expert op het gebied van persoonlijke ontwikkeling binnen teamdynamiek. Dus kom maar door.

Be open. Be vulnerable. Be brave. Be Robin.

 

Bij ons kun je terecht voor vraagstukken op het gebied van:

Leiderschap, teamontwikkeling, persoonlijke ontwikkeling 

Teamcoaching, individuele coaching, training