Over ons

Over ons

Wij zijn Be Robin

Ontwikkelaars van leiders, teams en persoonlijke groei. Of je nou als leider naar coachend leiderschap wil, persoonlijke groei wilt realiseren of als team beter wilt gaan samenwerken en presteren, bij Be Robin word je uitgedaagd om te groeien en alles uit jezelf en het team te halen. Met onze ervaring en vooral praktische en nuchtere aanpak helpen we om groei en doelen realiseren.

Meer lezen over het ontstaan en de naam van Be Robin:

Lees onze blog
favicon Be robin
shape 1

Onze oprichters

 • Jan van Halst
  jan_van_halst-1

  “Als je denkt dat je er bent, begint het pas…”

  Ex-topvoetballer. Vroeger fysiek, tegenwoordig vooral geestelijk. Is door de jaren heen gefascineerd geraakt door gedrags- en teamontwikkelprocessen. Expert op het gebied van leiderschap en teamontwikkeling. Gunt anderen graag het succes. Heeft de overtuiging dat er altijd verbetering in de samenwerking mogelijk is.
  Stijl: Prikkelend – Uitdagend - Resultaatgericht

 • Emil Muller
  emil_muller

  “Don’t be afraid to fail. Be afraid not to try …”

  Met veel enthousiasme, positiviteit en nieuwsgierigheid begeleid Emil teams en individuen graag richting groei en efficiënter, energieker en beter samenwerken. Hij is een praktijkman en heeft op leiderschapsniveau veel ervaring. Gepassioneerd (team) coach en gedreven om mensen en teams te ontwikkelen en in hun kracht te zetten. Heeft een vlijmscherp oog voor onbewust gedrag van individuen. Expert op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en teamdynamiek. Rust niet als er geen groei is gerealiseerd.
  Stijl: Luisterend – Doortastend - Confronterend

Wat kun je van ons verwachten (kernwaarden)

 • Energiek: Wij brengen de juiste energie en sfeer waarbij jij/je geprikkeld voelt om je open op te stellen.
 • Verantwoordelijkheid: Wij voeren altijd het eerlijke gesprek.
 • Uitdaging: Wij dagen uit om naar jezelf te durven kijken (zelfbewustzijn) om vanuit daar te ontwikkelen.
 • Groei: Wij geven inzicht en handvaten om te kunnen groeien.
 • Duurzaamheid: Wij geloven in duurzame relaties en dragen daarnaast door onze bedrijfsvoering bij aan de duurzame doelstellingen voor mens, milieu en maatschappij. • Wij verwachten:
  • Openheid • Kwetsbaarheid • Wilskracht
Download de brochure
Be
wie zijn wij

Team Be Robin

Jan van Halst
Eigenaar & Trainer/Coach
Emil Muller
Eigenaar & Trainer/Coach
Karin van Halst
Office manager
Timothy Leerdam
Trainer/Coach
Claartje Schouten
Trainer/Coach
Gideon Stijns
Trainer/Coach
Famke Zandman - Potijk
Trainer/Coach
Frank Rekers
Trainer/Coach

Onze deelnemers aan het woord

Benieuwd wat we voor jou als persoon, leider of voor jouw team kunnen betekenen?

Neem contact op

Het start met leidinggeven aan jezelf!

Met Jan en zijn team hele mooie momenten beleefd die je aanzetten tot dé echte verandering. Leidinggevenden en zo ik ook zijn vaak op zoek naar mogelijkheden om beter leiding te leren geven en men zoekt dit vervolgens in skills en competenties. Echter… daar gaat het helemaal niet om. Het start met leidinggeven aan jezelf! Dat is de basis van alles, waar je bij Jan en zijn team een eerste aanzet toe krijgt. Voor mij een eye-opener pur sang!

Danny de Hoon
COO Loendersloot

‘’Bij elkaar komen is een begin, bij elkaar blijven is vooruitgang, met elkaar samenwerken is succes’’

In juni 2022 hebben wij, afdeling Gezondheidszorg van MBO College Hilversum, een inspirerende training gevolgd.Jan en Emil zijn tijdens deze tweedaagse aan de slag gegaan met twee teams. Je leert elkaar beter kennen, leert signaleren, leert elkaar aan te spreken en leert vooral samen te werken door middel van uitdagende teamactiviteiten, sport- en spelelementen en evaluaties. Samen werken zijn twee verschillende dingen, maar je moet het wel allebei kunnen om als team goed te functioneren. Ook op persoonlijk vlak leer je jezelf te profileren binnen het team. De training is mooi samen te vatten in onderstaande quote: ‘’Bij elkaar komen is een begin, bij elkaar blijven is vooruitgang, met elkaar samenwerken is succes’’

Gitta Hekman
MBO College Hilversum

Mijn zelfvertrouwen is gegroeid! En daarmee mijn communicatie.

Emil en Jan hebben mij geholpen met het vergroten van mijn communicatie en leiderschaps-kwaliteiten. Door het zelfvertrouwen te laten groeien en een praktische koppeling te maken tussen kennis en vaardigheid met de praktijk ben ik enorm gegroeid.

Sven Gijsberts
Hoekstra BV

Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg

Vanuit een gevoel hulp gezocht bij het vinden van balans. Zowel zakelijk, als privé en vooral de combi van beide. Hoewel ik geen gerichte hulpvraag heb gesteld, zijn we samen toch tot de kern gekomen, heb ik inzicht gekregen in mijn eigen handelen en handvatten om vooruit te komen. Het loslaten van (ooit eens nuttige) bagage en het bewust worden van mijn eigen gedrag, heeft mij meer balans gegeven. Ook heb ik geleerd te leven in het nu en te vertrouwen op mijn eigen kennis en ervaring. Hierdoor is er meer rust gecreëerd en heb ik weer ruimte voor ontwikkeling en groei. Naast dat Emil een vriendelijk gast is die het gevoel van vertrouwen over zich heen heeft, heeft hij op een hele effectieve manier en in vrij korte tijd de kern van het door mij “niet te verklaren gevoel van onbalans” gevonden, zonder dat ik wist dat het er zat! Overall ben ik zeer tevreden over het feit dat ik mijzelf steeds beter leer kennen, dat ik “tips” steeds meer vanuit een natuurlijk proces toepas, met als gevolg meer balans en ook ruimte voor anderen.

Stacey Mathey
Principal Consultant