Trainingen Effectiviteit

 • Effectief samenwerken
  Leiderschap door Emil (1)

  Meer plezier en effectiever samenwerken

  “If you can laugh together, you can work together”

  Je wilt met plezier samenwerken en mooie resultaten halen als team. Toch lukt het niet ondanks alle kwaliteiten van de individuen in het team.

  Samen met Be Robin gaan we aan de slag met de dynamiek in jullie team. We maken jullie helpende en beperkende patronen zichtbaar. Jullie gaan aan de slag met wat wél werkt, gaan vaardigheden trainen, krijgen praktische handvaten en maken afspraken om het in de praktijk te borgen.

 • Effectief communiceren
  DSCF5758

  Aanspreken, uitspreken en afspreken (Feedback geven)

  Je voelt irritatie, je wilt dit uitspreken, maar toch spreek je jouw collega niet aan. Wat houdt je tegen om je uit te spreken? Het effect is dat de samenwerking niet optimaal is, het doel en resultaat niet gehaald worden, jouw gevoel en energie daalt en je hebt je collega de kans ontnomen om te groeien.

  Bij Be Robin geloven wij in verdiepen, op zoek naar de echte oorzaak en niet alleen een pleister plakken door bijvoorbeeld een cursus Feedback.

  Wij helpen jou en teams te ontwikkelen zodat je echt leert: aanspreken, uitspreken en afspreken om met elkaar meer plezier, groei en resultaat te halen. Hierdoor vinden jij en je team de onderliggende oorzaak van beperkende patronen en kunnen jullie aan de slag kunt met praktische vaardigheden en inzichten.

 • Effectief werken
  newsletter

  Met meer rust en overzicht werken

  Heb jij het druk? Is dit echt het geval of ervaar je het zo? Wat is de oorzaak van dit gevoel, is het echt te veel werk of werk je niet effectief en efficiënt?

  Samen gaan we op zoek naar de oorzaak, zodat je met meer rust en overzicht betere resultaten haalt en meer energie overhoudt voor ontspanning.

 • Effectief vergaderen
  DSCF5714

  Daadkrachtig en energiek overleggen

  Een vergadering is de arena van een organisatie en wij stappen met jullie in de ring.

  Om elkaar te begrijpen is het essentieel om elkaars beweegredenen te kennen. Vanuit daar elkaar helpen en open communiceren zorgt voor effectievere samenwerking. Onder begeleiding van Be Robin brengen we in beeld wat er in de onderstroom leeft en hoe we de samenwerking en afstemming naar een volgend niveau kunnen brengen. Het resultaat: doelen worden sneller en beter bereikt, vergaderingen duren korter en afspraken worden beter nageleefd.

Benieuwd naar wat Be Robin
voor jullie kan betekenen?

Neem contact op