Expeditie Van Baas naar Coach

Waan je Robinson voor 1 dag en leer alles over coachend leiderschap en het smeden van een topteam.

Een spectaculaire dag waarin je de strijd aan gaat met elkaar en de elementen. Je
leert, vooral door veel te doen, over samenwerken, communicatie, eigenaarschap en leiderschap. Je keert als een sterkere leider terug naar de jungle op je werk om teams samen te smelten!

Let op: Op dit moment bieden we alleen maatwerk mogelijkheden
Mocht je met jouw gehele team een Expeditie ‘Van Baas naar Coach’ willen beleven, dan zijn er maatwerk mogelijkheden. Neem contact met ons op en we bekijken wat voor jullie past!


Beleef een unieke dag

Jan_van_Halst_-_Expeditie_Robinson_2021

Zet maar vast een kruis in je agenda! Expeditie van Baas naar Coach.

Down to earth. Geen telefoon. Geen hiërarchie. Alleen jij en je teamgenoten.

Een expeditie dus. Conditioneel zwaar? Nee. Wel gaan we de natuur in en dagen jou en je leiderschapskwaliteiten uit met avontuurlijke proeven. Sommige voor de groep, sommige voor jou individueel.

Tussendoor is er ruimte voor reflectie. Er zijn experts aanwezig die je uitdagen en coachen om het beste uit jezelf te halen. Je krijgt je eigen (onbewuste) gedragspatronen scherp en leert alles over het creëren van voorwaarden om het maximale uit jouw aanwezige kwaliteiten te halen. Zo leer je al doende veel over jezelf, je impact als leider  en winnende teamdynamiek.

Na deze dag weet je wat je te doen staat om je (leidende) rol binnen een team nog beter te pakken. We behandelen belangrijke psychologische thema's van samenwerken. In korte sessies word je bijgepraat over wetenschappelijke onderzoeken van Lencioni en Tuckman, aan de hand van een (visuele) reflectie op de proeven die je hebt gedaan.

Je team bestaat uit andere managers, een groep van gelijkgestemden. Je vormt al snel een hecht team waarin je in een veilige setting persoonlijke en zakelijke uitdagingen kunt delen. Zo kun je volop sparren over (vaak herkenbare) uitdagingen.

's Avonds doen we de nabespreking bij het vuur. Met een drankje en goed gezelschap blikken we informeel terug op de dag.

 

 

Deelnemers aan het woord

Onvergetelijke dag gehad, waarin je continu in verbinding met andere staat. Een les die ik zeker mee ga nemen naar het werk en privé. Speciale dank aan de coaches!

Een hele dag uit je comfortzone, heerlijk in de buitenlucht ontdekken wat de kracht van goed coachen is en vooral hoe moeilijk dat kan zijn. fysiek en mentaal wordt je uitgedaagd maar gaat met een schat aan extra kennis, ervaring en energy naar huis.

Een heerlijke dag buiten spelen in druilerig en nat weer. Je word aan alle kant uitgedaagd en dan komt je ware aard snel bovendrijven. De coaches pikken alle details op, spiegelen wat er gebeurt en laten je vervolgens nadenken of dit effectief is en/of wat je eraan zou willen veranderen. Vervolgens krijg je alle ruimte om in die veilige omgeving te oefenen. Daardoor biedt de dag inzichten in jezelf en je groepsgenoten. Fantastisch om de progressie te merken.