Opleiding
Succesvol communiceren en samenwerken

Succesvol communiceren en samenwerken

Een verrassende, inspirerende en leerzame dag, waarop je jouw vaardigheden op het gebied van samenwerken en communiceren verder leert ontwikkelen en vooral succesvol leert inzetten. Tijdens de uitdagende opdrachten worden de succesfactoren en de remmende patronen van jouw communicatiestijl inzichtelijk. We gaan vooral veel aan de slag zodat je de nieuwe inzichten om kunt zetten tot vaardigheden.

Je zult ontdekken wat de invloed is van communicatie en hoe je verschillende stijlen kunt inzetten om optimaal te kunnen samenwerken. Hierdoor kun je uitdagende situaties aanpakken, je eigen boodschap krachtige overbrengen en successen behalen. Je leert hoe je jouw unieke kwaliteiten kunt inzetten en hoe je samen met anderen optimale resultaten kunt behalen.
Ontdek de kracht van communicatie!

Ben jij klaar om je communicatievaardigheden naar een hoger niveau te tillen? Wil je ontdekken hoe jij communicatie het meest effectief in kunt zetten om je boodschap helder over te brengen en beter samen te werken?

Dan is onze opleidingsdag “Succesvol communiceren en samenwerken” jouw ultieme kans om een transformatie teweeg te brengen in je professionele leven!

Wat levert het op:

  • Communiceren met zelfvertrouwen
  • Duidelijk je boodschap kunnen overbrengen
  • Betere samenwerking
  • Meer openheid en vertrouwen
  • Veranderingen gedaan krijgen
  • Sneller en beter resultaten behalen
Inspiratie en inzichten vanuit Jan van Halst en Emil Muller.

Met ervaringen uit de topsport, het bedrijfsleven en het programma Expeditie Robinson!

Ben jij klaar om je communicatievaardigheden naar een hoger niveau te tillen? Wil je de kracht ontdekken die in jou schuilt om anderen te inspireren, te motiveren en de samenwerking te verbeteren?

Schrijf je dan in ->