Van Baas naar Coach

De opleiding “Van Baas naar Coach” is verrassend, verdiepend, confronterend, geeft energie en helpt je écht groeien als leider. De tweedaagse trainingskampen gaan over communicatie, vertrouwen, samenwerken en leiderschap. Tijdens de uitdagende opdrachten worden de succesfactoren en de remmende patronen van jouw leiderschap inzichtelijk. We gaan vooral veel aan de slag zodat je de nieuwe inzichten om kunt zetten tot vaardigheden.

Je zult ontdekken hoe je effectieve strategieën kunt implementeren, uitdagende situaties kunt aanpakken en succesvolle teams kunt opbouwen die samenwerken naar gemeenschappelijke doelen. We geloven dat authentiek leiderschap de sleutel is tot het bouwen van sterke relaties en het bevorderen van een positieve bedrijfscultuur. Je leert hoe je jouw unieke kwaliteiten kunt inzetten en hoe je anderen kunt motiveren om het beste uit zichzelf te halen.Durf jij jezelf uit te dagen?

Je gaat werken aan het versterken van je persoonlijke leiderschapsstijl. We geloven dat authentiek leiderschap de sleutel is tot het bouwen van sterke relaties en het bevorderen van een positieve bedrijfscultuur.

Je leert hoe je jouw unieke kwaliteiten kunt inzetten en hoe je anderen kunt motiveren om het beste uit zichzelf te halen.

Wat levert het op:

  • Leiden met zelfvertrouwen en een heldere visie
  • Meer tijd voor voor innovatie en strategie
  • Minder ad-hoc, meer rust
  • Een betrouwbaar en hecht team
  • Veranderingen gedaan krijgen
  • Meer eigenaarschap in je organisatie
Inspiratie en inzichten vanuit Jan van Halst en Emil Muller.

Met ervaringen uit de topsport, het bedrijfsleven en het programma Expeditie Robinson!

Ben jij klaar om je leiderschapsvaardigheden naar een hoger niveau te tillen? Wil je de kracht ontdekken die in jou schuilt om anderen te inspireren, te motiveren en te leiden naar succes?

Dan is ons leiderschapsprogramma jouw ultieme kans om een transformatie teweeg te brengen in je professionele leven!